Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bylinkové rizoto:
400 g rýže
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 100 g čerstvého špenátu
| 80 g listové zeleniny (celer, petržel, cibulová nať)
| 50 ml bílého vína
| 50 g másla
| mletý pepř
| sůl dle chuti
| 800 ml vývaru
Postup přípravy receptu Bylinkové rizoto:
Oloupanou cibuli, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a společně osmahneme na másle. Přilijeme víno, přidáme nakrájenou zeleninovou nať, špenát, přidáme koření a krátce podusíme, aby se víno odpařilo. Přidáme rýži a za stálého míchání osmažíme, aby rýže zesklovatěla, zalijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě.
Fotky receptu Bylinkové rizoto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!