| Vložil: |  Maartinka |  
    | Porcí: | 4 |  
    | Doba přípravy: |  80 min |  
    | Hodnocení: |  
          
  |  
    | Počet hodnocení: |  2  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Bylinkové rizoto:
400 g  rýže
 | 1 cibule
 | 2 stroužky  česneku
 | 100 g čerstvého špenátu
 | 80 g  listové zeleniny (celer, petržel, cibulová nať)
 | 50 ml  bílého vína
 | 50 g másla
 |  mletý pepř
 |  sůl dle chuti
 | 800 ml  vývaru 
Postup přípravy receptu Bylinkové rizoto:
Oloupanou cibuli, nakrájíme nadrobno, česnek na plátky a společně osmahneme na másle. Přilijeme víno, přidáme nakrájenou zeleninovou nať, špenát, přidáme koření a krátce podusíme, aby se víno odpařilo. Přidáme rýži a za stálého míchání osmažíme, aby rýže zesklovatěla, zalijeme vývarem a dusíme ve vyhřáté troubě. 
 
Fotky receptu Bylinkové rizoto: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!