Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 30 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Čabajky:
2 000g předního hovězího
| 2 000g vepřové plece
| 4000g vepřového bůčku
| 4 ks feferonky
| 0,2 l vody
| paprika,česnek, pepř,sůl
Postup přípravy receptu Čabajky:
Bůček nakrájíme na drobné kostičky, hovězí a vepřové maso umeleme na strojku. Do této směsi přidáme feferonky, papriku, pepř, utřený česnek a sůl podle chuťi. Přilijeme sklenici vody a dobře promícháme. Uděláme si malý karbanátek, opečeme a ochutnáme, jestli je směs dostatečně kořeněná. Necháme v chladu proležet 3 dny a znovu ochutnáme. Směs plníme do vyčištěných střívek a udíme při teplotě 70-80 stupňů asi 5 hodin.
Fotky receptu Čabajky:
Fotky vložil: tvackova1