Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Camembertové fondue

fotka Camembertové fondue
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Camembertové fondue:

800 g camembertu  |  pšeničná mouka  | 2 vejce  |  strouhanka  | 1 litr oleje

Postup přípravy receptu Camembertové fondue:

800 g camembertu nakrájíme na 2 cm kousky a obalíme v pšeničné mouce, 2 vejcích a strouhance. Obalený sýr vyrovnáme na podnos a dáme asi na 1 hodinu do chladu. 1 l rostlinného oleje rozpálíme ve fonduovém kotlíku na plotýnce a pak postavíme na ohřívač. Kousky sýra vkládáme do kovového sítka a smažíme ve vroucím tuku.
Přílohy: veka, hustá kysaná smetana, brusinkový kompot


Fotky receptu Camembertové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Camembertové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !