Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát s hořčicí:
1 candát
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce hořčice
| 2 lžíce konzervovaných kaparů i s nálevem
| 1 lžíce citronové šťávy
| 2 dl smetany
| 1 lžička cukru
| dle chuti: sůl, petrželka a mletá sladká paprika
Postup přípravy receptu Candát s hořčicí:
Vykuchaného candáta stáhneme z kůže, částečně vykostíme a nakrájíme na větší porce. Osolíme, opaprikujeme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 1 hodinu v chladničce odležet. Potom jednotlivé porce opečeme na rozehřátém másle. Zalijeme smetanou, přidáme hořčici, kapary i s nálevem, nadrobno nakrájenou petrželku a dochutíme solí a cukrem. Chvíli podusíme a porce přendáme na talíře. Přelijeme vydušenou máčkou a podáváme s vřenými brambory.
Fotky receptu Candát s hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!