Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce

fotka Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce:

500 g canelloni (nejlépe předvařené)  | 2 cibule  | 1 mrkev  | 1 cuketa  | 1 řapíkatý celer  | 2 stroužky česneku  | velká hrst sušených hub  | konzerva krájených rajčat ve vlastní šťávě (800 g)  |  kečup nebo rajčatový protlak  |  sušená rajčata  | 300 ml vývaru  |  sůl  |  pepř  |  rozmarýn (nejlépe čerstvý)

Postup přípravy receptu Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce:

Sušené houby namočte do horké vody a nechte je nabobtnat. Mezitím uvařte italskou rajskou omáčku: na olivovém oleji zpěňte cibuli, přidejte najemno nakrájenou mrkev a dva stonky řapíkatého celeru; restujte do změknutí (cca 5 minut). Zalijte vývarem, přidejte konzervu nasekaných rajčat i se šťávou, dvě lžíce kečupu či rajského protlaku, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Povařte.
Zatímco se omáčka vaří, nakrájejte suroviny do náplně: cuketu na drobné kostičky, řapíkatý celer (2-3 stonky dle velikosti) a cibuli najemno. Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přilijte namočené houby i s vodou, osolte a chvíli povařte. Přidejte řapíkatý celer a duste, dokud se voda z hub nevyvaří.
Do rajčatové omáčky přidejte pro zvýraznění chuti pár sušených rajčat a rozmixujte ji najemno.
Náplň stáhněte z plotny, prolisujte do ní stroužek česneku, přidejte cuketu, lístky rozmarýnu a promíchejte. Houbovým ragú naplňte canelloni.
Vymažte zapékací misku máslem, vložte do ní naplněné canelloni, přelijte rajskou omáčkou, posypte nastrouhaným sýrem a dejte péct do trouby vyhřáté na 200 °C. Za půl hodiny můžete servírovat.


Fotky receptu Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce:

Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce
Canelloni s houbovým ragú v rajské omáčce
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Canelloni s houbovým ragú v rajské
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !