Cibuli nasekáme najemno. Cuketu a petrželku nakrájíme najemno. 1 lžičku oleje zahřejeme na pánvi a cuketu zprudka opékáme 5 minut. Nakonec přidáme polovinu cibule. Osolíme a opepříme. Sejmeme z plotny, vmícháme ricottu, petržel a lžíci parmazánu a dochutíme. Pomocí lžičky naplníme do cannelloni a vložíme do menší vymazané formy na zapékání. Zahřejeme olej, opečeme na něm zbylou cibuli a přidáme prolisovaný česnek. Přidáme protlak, rajčata, sůl a pepř a vaříme 10 minut. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Omáčku dochutíme a rozdělíme na těstoviny. Posypeme zbylým parmazánem a pečeme 30 minut. Ozdobíme podle libosti.
Fotky receptu Cannelloni s ricottou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!