Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.07. 2024
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cannelloni se špenátem a ricottou

fotka Cannelloni se špenátem a ricottou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Cannelloni se špenátem a ricottou :

500 g opraného špenátu  | 1 cibuli  |  prolisovaný stroužek česneku  | 2 lžíce olivového oleje  |  muškátový oříšek  |  pepř  |  sůl  | 150 g sýra ricotta  | 250 g sušených cannelloni  | 20 g másla

Postup přípravy receptu Cannelloni se špenátem a ricottou :

Cibuli a česnek vložíme do rozpáleného oleje a osmahneme dozlatova. Přidáme nakrájený špenát a dusíme nejprve 2 minuty nezakrytý, dalších 5 minut pod pokličkou.
Slijeme přebytečnou tekutinu, ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a smícháme se sýrem ricotta nakrájeným na kostičky. Nevařené cannelloni naplníme špenátem.
Velkou zapékací mísu lehce vymastíme, na dno dáme třetinu rajčatové směsi a naskládáme cannelloni. Přelijeme zbytkem směsi, posypeme vločkami másla a parmezánem. Pečeme v horké troubě rozehřáté na 225 stupňů asi 30 minut, až povrch zezlátne.


Fotky receptu Cannelloni se špenátem a ricottou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cannelloni se špenátem a ricottou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !