Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Canneloni

fotka Canneloni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Canneloni:

150 g hladké mouky  | 1 ks vejce  | 3 lžíce oleje  | 2-3 lžičky vody  |  špetka soli  |  cibule  | 1 stroužek česneku  | 150 g mraženého špenátu  | 100 g parmezánu  | 100 g telecího masa  | 250 ml rama ke šlehání  | 250 g rajčatového protlaku  |  špetka černého pepře

Postup přípravy receptu Canneloni:

Všechny suroviny na těsto (mouka, vejce, 1 lžíce oleje, voda a špetka soli) smícháme a zpracujeme. Necháme 1 hodinu odpočinout, natenko vyválíme, rozkrájíme na čtverce asi 4 x 6 cm, které vaříme asi 2 minuty a osušíme.
Cibuli a česnek nasekáme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme špenát a podusíme. Přimícháme strouhaný parmezán, mleté telecí a 5 minut dusíme. Osolíme a opepříme.
Podušeným špenátem potřeme osušené nudlové těsto. Plátky srolujeme a narovnáme do vymazané nákypové formy. Přelijeme Ramou Cremefine na šlehání, rajčatovou omáčkou. Posypeme strouhaným parmezánem. Canneloni pečeme při 225 °C, až sýr zezlátne.



Fotky receptu Canneloni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Canneloni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !