Postup přípravy receptu Canneloni - tradiční italský pokrm :
Všechny suroviny na těsto (mouka, vejce, 1 lžíce oleje, voda a špetka soli) smícháme a zpracujeme. Necháme 1 hodinu odpočinout, natenko vyválíme, rozkrájíme na čtverce asi 4 x 6 cm, které vaříme asi 2 minuty a osušíme. Cibuli a česnek nasekáme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme špenát a podusíme. Přimícháme strouhaný parmezán, mleté telecí a 5 minut dusíme. Osolíme a opepříme. Podušeným špenátem potřeme osušené nudlové těsto. Plátky srolujeme a narovnáme do vymazané nákypové formy. Přelijeme smetanou, rajčatovou omáčkou. Posypeme strouhaným parmezánem. Pečeme při 225 °C, až sýr zezlátne.