Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Carbonada Argentina:
3 lžíce olivového oleje
| 1 kg zadního hovězího, nakrájeného na kostky
| 4 na kousky nakrájená rajčata
| 1 zelená na drobné kostičky nakrájená paprika
| 2 na kroužky nakrájené cibule
| 5 stroužků drceného česneku
| bobkový list
| lžička oregana
| 3/4 l hovězího vývaru
| 1/4 l bílého vína
| 6 brambor nakrájených na kostičky
| 2 kukuřice nakrájené na kostky
| 2 cukety nakrájené na kostky
| 2 broskve na kostičky
| 2 hrušky na kostičky
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Carbonada Argentina:
V hrnci rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme dozlatova. Pak maso vyndáme a odložíme stranou, do hrnce dáme rajčata, papriku, cibuli a česnek a vše krátce podusíme. Přidáme vývar, víno a sůl i pepř a krátce povaříme. Vložíme zpět maso, přidáme brambory, bobkový list a oregáno a na mírném ohni vaříme asi čtvrt hodiny. Přidáme zeleninu (rajčata, papriku, cuketu, kukuřici) a vaříme dalších 10 minut. Nakonec vložíme ovoce a ještě pět minut povaříme. Na talíři můžeme zdobit sekanou petrželkou.
Fotky receptu Carbonada Argentina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!