Vložil: | niolle |
Porcí: | 7 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Carbonada s chimichurri:
1200 g hovězí svíčkové
| sůl
| drcený pepř
| 3 lžíce oleje
| Omáčka chimichurri:
| 1/2 hrnku olivového oleje
| 2 lžíce citrónové šťávy
| svazek petrželové nati
| 2 stroužky česneku
| 2 větší zelené cibule
| 1 lžička čerstvého oregana
| 1 lžička čerstvé bazalky
| sůl
| pepř
| 1 citron
Postup přípravy receptu Carbonada s chimichurri:
Hovězí svíčkovou rozkrojíme na čtyři porce a jednotlivé plátky lehce pěstí naklepeme. Osolíme je, opepříme, potřeme olejem a necháme odležet. Mezitím si připravíme omáčku. Do mixéru nalijeme olej, přidáme oloupaný česnek a kousky bylinek. Cibulku a petrželku nasekáme nadrobno
a přidáme také do mixéru. Vše dobře rozmixujeme a ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou.
Hovězí plátky opečeme na oleji po obou stranách - neměly by být úplně propečené. A Hotové bifteky rozdělili me na talíře a přelijeme bylinkovou omáčkou. Ozdobíme snítkou bazalky a kouskem citronu.
Fotky receptu Carbonada s chimichurri:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!