Vložil: | benndy |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čardáš:
1/2 Kg zadního hovězího
| voda, jíška
| Marináda:
| 1 palička prolisovaného česneku
| 2 cibule
| 2 chilli papričky
| sůl, pepř, olej,
|
Postup přípravy receptu Čardáš:
Hovězí maso si nakrájíme na slabounké nudličky, které naložíme do připravené marinády a necháme alespoň 24 hodin odležet.
Maso si orestujeme na oleji a zalijeme vodou a necháme dusit do měkka a zahustíme jíškou. Podáváme s rýží a nebo hranolkami.
Fotky receptu Čardáš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!