Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Carnitas de cholula

fotka Carnitas de cholula
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Carnitas de cholula:

600 g svíčkové  |  glutasol  |  mletý pepř  |  olej  | 3 stroužky česneku  | 10 ks pálivých papriček sušených  | 1 velká cibule  | 1 lžíce koriandrové nati

Postup přípravy receptu Carnitas de cholula:

Očištěné maso nakrájíme na proužky, smícháme s glutasolem, pepřem a trochou oleje a necháme hodinu zaležet. Do rozpálené pánve dáme trochu oleje a podélně rozříznuté stroužky česneku, když začínají zlátnout, tak je vyjmeme, vhodíme papričky s masem a prudce opečeme. Opečené maso i s papričkami vyjmeme a dáme do vyhráté mísy. Do pánve přidáme olej a na plátky nakrájenou a jednotlivá kolečka rozebranou cibuli a zprudka krátce opečeme. Cibuli dáme na maso, posypeme čerstvým cilantrem a podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.


Fotky receptu Carnitas de cholula:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carnitas de cholula
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles