300 g hovězí panenky (filé)
| 8 lžic panenského olivového oleje
| 1-2 citróny na Šťávu
| 100 g čerstvých hříbků
| 50 g parmazánu na hoblinky
| svazeček lístků petrželky
| mletá sůl a mletý pepř
Postup přípravy receptu Carpaccio s hříbky:
Filé si nechte u řezníka nakrájet na slabé plátky o síle cca 1,5 mm. Pokud to není možné zabalte si ho do průhledné fólie a zamrazte jej v mrazáku. Posléze si ho nakrájíte nožem na slabé plátky (pokud máte el. kráječ).
Rozprostřete tedy nakrájené maso na talíř a pokapejte ho zálivkou .
Zálivka:
rozšlehaný oliv. olej s citrónovou šťávou, namletou solí a pepřem.
Posypete plátky čerstvých již očištěných hříbků, nasekanou petrželkou a hoblinkami parmazánu.
Fotky receptu Carpaccio s hříbky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!