Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Carpaccio ze svíčkové

fotka Carpaccio ze svíčkové
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Carpaccio ze svíčkové:

1 citron  | 20 dkg svíčkové  | 2 cl olivového oleje  | 5 dkg rokety  | 8 dkg parmezánu  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Carpaccio ze svíčkové:

Potřebný kousek svíčkové, která byla předem hluboko zmrazena, necháme částečně rozmrazit a nakrájíme na velmi tenké plátky. Každý plátek vložíme mezi dvě mikrotenové fólie. Velmi opatrně jej pak válečkem na nudle rozválíme tak, aby byl co nejtenčí. Takto připravené plátky masa upravíme na čtyři klubové talíře, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a lehce zakápneme citrónovou šťávou. Navrch poklademe hoblinky parmezánu, ozdobíme osminkou citrónu, lístečky rokety a podáváme.


Fotky receptu Carpaccio ze svíčkové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carpaccio ze svíčkové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles