Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.05. 2025
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čejenský špíz

fotka Čejenský špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Čejenský špíz:

12 řezů ze svíčkové  | 400 g slaniny  | 5 zelených paprik  | 5 cibulí  | špetka soli  | špetka pepře  | 3 lžíce kečupu  | 2 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Čejenský špíz:

Řezy ze svíčkové obráceným nožem naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem.
Maso pak navlékneme střídavě s plátky slaniny, půlkami očištěných paprik a kolečky cibule na rožeň.
Opékáme za stálého otáčení a potírání olejem. Asi po 10 minutách sundáme rožeň z grilu a ostrým nožem opečené maso okrajujeme, dokud se neobjeví syrové maso. Znovu grilujeme a postup opakujeme.
Okrájené maso potíráme kečupem nebo hořčicí. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Čejenský špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čejenský špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !