Použité suroviny receptu Čekankový salát s ricottou :
350 g čekanky
| 250 g žampiónů
| 150 g pórku
| 3 lžíce červeného vinného octa
| 5 lžic dýňového oleje
| 250 g ricotty
| 2 lžíce sušeného oregána
| špetka soli a pepře
Postup přípravy receptu Čekankový salát s ricottou :
Čekanku rozebereme na listy, hořké části odkrojíme. Žampióny nakrájíme najemno. Prstýnky pórku asi 2 minuty povaříme a na sítu přelijeme studenou vodou. Houby a zeleninu vložíme do mísy, přelijeme zálivkou z octa, oleje, soli a pepře. Ricottu rozdrobíme a rozložíme čekanku. Posypeme oregánem. Čekankový salát s ricottou podávejte s celozrným chlebem.
Fotky receptu Čekankový salát s ricottou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!