Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Celero-kuřecí salát:
1 celer
| 1 cibule
| 1 lžíce kremžské hořčice
| majonéza
| bylinky
| 200 g vařených zbytků kuřete
| vegeta
Postup přípravy receptu Celero-kuřecí salát:
"Zbytkové" části kuřete (křídla, krček, vnitřnosti, skelet) dáme doměkka uvařit do bujonu nebo vody s přídavkem vegety.
Pak je obereme a nahrubo rozsekáme. Větší celer uvaříme v okyselené vodě (nezčerná) a rovněž rozsekáme. Malou cibulku hodně najemno nakrájíme a všechno smícháme. Majonézu ochutíme lžičkou kremžské hořčice nebo ostrého kečupu (ne ale obojí najednou) a dobře promícháme.
Vychlazený celero-kuřecí salát ozdobený zelenými bylinkami je výborný s pečivem.
Fotky receptu Celero-kuřecí salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!