Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Léto - čas jahod
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ostatní
Celerová remuláda na topinkách z českého chleba
Vložil:
Malinqa
Porcí:
4
Doba přípravy:
40 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
16
Použité suroviny receptu Celerová remuláda na topinkách z českého chleba:
1 oloupanou bulbu celeru | 250 ml majonézy | 2 kyselé okurky | 1 vejce natvrdo | 1 lžíci sekaných bylinek | 1 lžíci kaparů v soli | 1 lžičku hořčice | dle chuti štávu z citronu | dle potřeby chléb
Postup přípravy receptu Celerová remuláda na topinkách z českého chleba:
1. Celer nakrájejte na nudličky (přibližně o tloušťce zápalky). Pokapejte citronovou šťávou a nechte chvilku odležet v lednici.
2. Do misky dejte majonézu, přidejte najemno nastrouhané okurky, bylinky, kapary a žloutek protlačený hustým sítem, případně lžičku hořčice. Dobře promíchejte.
3. Přidejte okapaný celer a uložte v chladu až do podávání.
4. Podávejte s plátky chleba, nejlépe nasucho opečenými.
Fotky receptu Celerová remuláda na topinkách z českého chleba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Celerová remuláda na topinkách z českého
…
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Celerová remuláda na topinkách z českého
…
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Pohankové kostky do polévky
Topinky a rokforovým bešamelem
Moje topinky
Banánovo – tuňákové toasty
Krabí sendvič s citronem
Dánské mandarinky
Čajové ledové kostky
Kosmatičky
Mandlová švestka
Sójové plátky na česneku s Vegetou
Pestré žemle
Cibulová salátová zálivka
Toasty s lososovou pěnou
Lyonská jablka
Jogurt bílý (dahí)
Modré fíky s tofu
Opečené toasty z ricotty, jahod a
…
Česnekový ocet se zázvorem a feferonkou
Zapékané žemle se špenátem
Sójové hamburgery
Aktuální soutěže
Soutěž o Vitar EKO Betakaroten s měsíčkem lékařským.
Vyhrajte novou knížku: Elio – příběh podle filmu.
Vyhrajte plovací hračku pro psy Rogz Lighthouse!
Soutěž o dárkové balíčky kadidlové kosmetiky LUBAN.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!