Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celerový hrnec

fotka Celerový hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Celerový hrnec:

3 lžíce hladká mouka  | 150 g arašídy  | dle chuti: sůl a mletý černý pepř  | 1 ks bobkový list  | 500 ml červené víno  | 4 ks rajče  | 1 ks celer  | 200 g žampiony  | 2 ks cibule (větší)  | 1 lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu Celerový hrnec:

Cibuli a celer očistíme. Cibule nasekáme najemno a celer nakrájíme na nudličky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme, zbavíme zbytku po stopce a nakrájíme čtvrtky.

V hrnci rozehřejeme olej. Cibuli na něm zesklovatíme, přidáme celer, který necháme lehce osmahnout a nakonec přidáme ještě žampiony, rajčata a bobkový list. Směs necháme asi 12 - 15 minut dusit. Mezitím omyjeme arašídy a smícháme je s moukou.

Arašídy přidáme i moukou do směsi, zalijeme jí vínem a podle chuti osolíme a opepříme. Směs dusíme asi 40 minut. Pak vytáhneme bobkový list. Pokrm by měl být hustý.

Podáváme jej samostatně nebo pečivem. Můžeme přidat brambory.



Fotky receptu Celerový hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celerový hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !