Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Celozrnné těstoviny s celerem

fotka Celozrnné těstoviny s celerem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Celozrnné těstoviny s celerem:

1 celozrnné nudle  | 1 celer  | 1-2 cibule  | 3-4 stroužky česneku  | 4-5 pasírovaných rajčat  | 1 smetana  | 120 g strouhaného sýra  | dle chuti muškátový oříšek  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Celozrnné těstoviny s celerem:

Celer oloupeme, omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a dozlatova opečeme na rozpáleném oleji. Poté ho vyjmeme a odložíme stranou. Cibulku a česnek oloupeme, cibulku jemně nasekáme, česnek nakrájíme na tenké plátky. Rozehřejeme olej a cibulku na něm zesklovatíme. Přidáme pasírovaná rajčata a plátky česneku. Necháme přejít varem. Na mírném ohni dusíme 8 minut. Vmícháme smetanu a dusíme ještě 2 minuty. Osolíme, opepříme a dochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Nudle uvaříme podle návodu a scedíme. Rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou, posypeme opečeným celerem a strouhaným sýrem.



Fotky receptu Celozrnné těstoviny s celerem:

Celozrnné těstoviny s celerem
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Celozrnné těstoviny s celerem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !