Použité suroviny receptu Celozrnné těstoviny s fazolkovou omáčkou:
250 g celozrnných těstovin
| máslo
| olej
| 150 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
| 250 ml mléka
| 2 lžičky kukuřičného škrobu
| Solčanka
Postup přípravy receptu Celozrnné těstoviny s fazolkovou omáčkou:
Dáme vařit těstoviny do osolené vroucí vody. Na oleji osmahneme fazolové lusky, podlijeme je mlékem, ochutíme Solčankou a vaříme doměkka. Několik lusků vyndáme na talířek a do zbylých fazolek s mlékem přidáme kukuřučný škrob rozmíchaný v trošce studené vody. Dobře promícháme a ještě asi 5 minut povaříme. Fazolky s omáčkou rozmixujeme, nalijeme na uvařené těstoviny promíchané s kouskem másla a ozdobíme celými fazolkami, které jsme si předtím dali stranou.
Fotky receptu Celozrnné těstoviny s fazolkovou omáčkou: