Použité suroviny receptu Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou:
4 ks jablko
| na ozdobu: maliny, pažitka, jahody, ostružiny a borůvky
| náplň:
| 50 g máslo
| 100 g dušená šunka
| 200 g tvaroh
| podle chuti: sůl a mletý černý pepř
Postup přípravy receptu Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou:
Tvaroh a máslo jemně utřeme do pěny, osolíme, opepříme. Šunku pomeleme na masovém strojku, vmícháme ji do připraveného tvarohu.
Ovoce umyjeme a necháme okapat. Nakrájíme na menší kousky.
Jablka očistíme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Pěnou ozdobně naplníme půlky jablek a ozdobíme ovocem.
Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou - výborná lehká letní večeře i slavnostní předkrm.
Fotky receptu Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!