Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čertovské bochánky

fotka Čertovské bochánky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Čertovské bochánky:

200 g cukru moučka  | špetka zázvoru  | 2 žloutky  | 1 lžička bílého pepře  | špetka hřebíčku drceného  | 2 vejce  | 300 g polohr. mouky  | poleva  | 200 g cukru moučka  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Čertovské bochánky:

Vejce, žloutky a cukr utřeme do světlé pěny. Přidáme mouku, pepř, hřebíček a zázvor. Vypracujeme těsto, které necháme přikryté fólií asi 15 minut v chladu odpočinout.

Pak z těsta vyválíme stejně velké válečky, ze kterých odkrajujeme a v rukou tvarujeme malé bochánky.

Bochánky dáme na plech vyložený pečícím papírm a v předehřáté troubě pečeme při 180 °C asi 30 minut.

Po upečení potřeme bochánky citronovou polevou, kterou získáme vymícháním všech ingrediencí. Čertovské bochánky ozdobíme podle fantazie ořechy, kokosem, rozinkami nebo barevným cukrem.


Fotky receptu Čertovské bochánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertovské bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !