Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čertovský guláš

fotka Čertovský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čertovský guláš:

200 g předního hovězího masa  | 200 g vepřového plecka bez kosti  | 20 g sádla  | 120 g cibule  | 20 g hladké mouky  | 200 g leča  | lžička pálivé papriky  | 2 lžíce červeného vína  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čertovský guláš:

Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme na poloviční dávce sádla a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Když je maso částečně měkké, přídáme kousky vepřového masa. Podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké. Ze zbývajícího sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Ještě znovu povaříme a přidáme lečo. Doplníme červeným vínem, podle chuti dosolíme a dopepříme.


Fotky receptu Čertovský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertovský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !