Vložil: | Fanka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čertovy roštěnky:
400 g hovězí roštěná
| 2 cibule cibule
| 1 lžíce olej
| sůl
| pepř
| čili
| olej
| 1 lžíce hořčice
| 2 lžíce rajský protlak
Postup přípravy receptu Čertovy roštěnky:
Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Opečeme je na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme asi 10 minut a nakonec zjemníme kouskem másla. Hovězí čertovy roštěnky podáváme s rýží nebo těstovinami.
Fotky receptu Čertovy roštěnky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!