Vložil: | Mirly |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čertův guláš:
40 dkg předního hovězího
| 30 dkg klobásy
| 2 papriky
| 2 rajčata
| 2 cibule
| 1 feferonka
| 1 kostka masového bujonu
| 2 lžice rajského protlaku
| 2 lžice sojové omáčky
| 2 lžice nastrouhaného křenu
| 2 lžice oleje
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Čertův guláš:
Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a pokrájené maso. Osolíme, přidáme protlak, sojovou omáčku a feferonku a necháme dusit ve vlastní šťávě asi 30 minut. Pak přidáme pokrájené papriky, rajčata a klobásu nakrájenou na kolečka. Dochutíme kostkou masového bujonu, solí a pepřem. Porce na talíři posypeme nastrouhaným křenem a podáváme s chlebem.
Fotky receptu Čertův guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!