Použité suroviny receptu Červené fazole zapečené s jogurtem:
250 g suchých červených fazolí
| 1 menší cibule
| ½ lžičky mleté sladké papriky
| 150 g bílého jogurtu
| 1 špetka česnekového prášku
| dle chuti: Solčanka
| dle chuti: zelená petrželka
Postup přípravy receptu Červené fazole zapečené s jogurtem:
Předem namočené fazole uvaříme bez soli doměkka.
V misce smícháme bílý jogurt s jemně pokrájenou cibulí, sladkou paprikou, česnekovým práškem a Solčankou. Uvařené fazole dáme do zapékací misky a zalijeme jogurtovou směsí. Krátce zapečeme v troubě při teplotě 220 °C. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Fotky receptu Červené fazole zapečené s jogurtem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!