Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České paštikové koření

fotka České paštikové koření
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu České paštikové koření:

300g hřebíčku  | 30g muškátového oříšku  | 15g bílého pepře  | 15g muškátového květu  | 8g kayenského pepře  | 15g bobkových listů  | 15g tymiánu

Postup přípravy receptu České paštikové koření:

Koření dobře smícháme a v hmoždíři utlučeme, prosijeme a v dobře uzavžené kořence uschováme na chladném, tmavém místě. Do paštik přidáváme pouze na špičku kulatého nože, pokud recept nežádá jinak.


Fotky receptu České paštikové koření:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu České paštikové koření
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles