Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.09. 2025
Dnes má svátek Bronislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České řízky

fotka České řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu České řízky:

4 vepřové řízky z krkovičky bez kosti po 150 g  | 2 lžíce hořčice  | 1 lžíce sladké papriky  | 1 lžíce polohrubé mouky  | 50 g prorostlé slaniny  | 2 cibule  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu České řízky:

Maso omyjeme, osušíme a naklepeme, tučné okraje odřežeme. Řízky tence potřeme hořčicí a obalíme z každé strany v mouce, smíchané s paprikou. Dáme na mřížku a vrstu mouky necháme trochu zachnout. Slaninu a cibuli nakrajíme na malé kostičky a opečeme na pánvi na rozehřátém oleji, potom z pánve vyjmeme a dáme stranou. Na tuku na pánvi řízky opečeme prodce do hněda z každé strany 2-3 minuty. Teplotu zmírnime a dopékáme z každé strany další 4 minuty. Nakonec slaninu a cibuli dáme zpatky na pánev a ohřejeme.


Fotky receptu České řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu České řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !