Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 27 |
|
|
Použité suroviny receptu České zelí:
500 g hlávkové zelí
| 80 g sádlo
| 1 ks cibule
| 1 lžička cukr
| kmín
| lžička ocet
| lžička hladká mouka
Postup přípravy receptu České zelí:
Zelí nakrájíme na nudličky, osolíme, okmínujeme, přidáme drobně nasekanou cibulku a zalijeme vodou. Dusíme doměkka, pak omastíme, okyselíme, osladíme a podle chuti posolíme. Nakonec zaprášíme hladkou moukou a dodusíme.
Dušené české zelí podáváme k pečenému masu.
Fotky receptu České zelí:
Fotky vložil: Mangovka,Marci7,hlouskova,BADAČA,Torta