1 žloutek
| špetka soli
| 1 lžíce rajského protlaku
| 2 kapky worcesteru
| špetka kari
| špetka cukru
| 1/8 l oleje
| 1/8 l smetany
| 100 g žampionů
| 1 lžíce másla
| 150 g krabího masa
| 1 chlazený cukrový meloun
| 4 velké salátové listy
Postup přípravy receptu Česko-italský salát:
Žloutek rozkvedláme s kořením. Metličkou důkladně promícháme, po troškách vmícháme olej, přidáme smetanu a omáčku ochutíme.
Houby omyjeme, nakrájíme na drobné kousky a krátce podusíme na másle.
Krabí prsty nebo humra vmícháme a připravíme k podávání.
Meloun rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na úzké výseče. Listy salátu omyjeme a osušíme. Obojí použijeme jako ozdobu.
Omáčku podáváme samostatně.
Fotky receptu Česko-italský salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!