Použité suroviny receptu Česnekový krém po španělsku:
150 g chleba
| 150 g oloupaných mandlí
| 2 stroužky česneku
| 200 ml olivového oleje
| 6 lžic vinného octa
| sůl
| několik kuliček bílého vína
| kostičky opečeného bílého chleba nebo veky
Postup přípravy receptu Česnekový krém po španělsku:
Chléb nejříve namočíme do studené vody, potom ho rozmixujeme s mandlemi a česnekem. Dále přilijeme olivový olej, ocet a nakonec dle chuti osolíme. Česnekový krém dostatečně vychladíme a před servírováním ho ještě zředíme studenou vodou. Podáváme s kuličkami bílého hroznového vína a s kostičkami opečené bílé veky.
Fotky receptu Česnekový krém po španělsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!