Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čevabčičí z jeleního masa

fotka Čevabčičí z jeleního masa
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čevabčičí z jeleního masa:

400 g jeleního masa (z krku nebo z plecka)  |  sůl, pepř  | 2 menší cibule  |  sladká mletá paprika  | 2 žloutky  | 50 g hladké mouky  | 150 g sádla  |  francouzská hořčice  | 1 menší cibule

Postup přípravy receptu Čevabčičí z jeleního masa:

Maso odblaníme, jemně umeleme, osolíme, okořeníme pepřem, 1 strouhanou cibulí, paprikou a promícháme se žloutky. Na pomoučněném prkénku utvoříme z masa šištičky, které upečeme na rozehřátém sádle.
Podáváme s opečenými bramborami, potřené francouzskou hořčicí a posypané nadrobno nakrájenou cibulkou.


Fotky receptu Čevabčičí z jeleního masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čevabčičí z jeleního masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles