1 kg krocana
| 30 g soli
| 120 g slaniny
| 80 g cibule
| 80 g vařené mrkve
| 80 g žampionů
| 80 g moravského klobásu
| 50 g kečupu
| 0,1 litru červeného vína
Postup přípravy receptu Cherwelský krocan:
Prošpikovaný a osolený krocan se peče obvyklým způsobem. Do výpeku zamícháme kečup a červené víno. 2/3 slaniny nakrájíme na tenké plátky, na pánvi zlehka opečeme s kolečky klobásy, na hrubé kostky nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené žampiony. Nakonec vmícháme kolečka mrkve, kterou jsme nakrájlei vroubkovým nožem. Touto směsí obložíme upečeného krocana
Fotky receptu Cherwelský krocan:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!