Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Chilli hovězí s fazolemi v pomalém hrnci:
600 g klobásy ,nakrájené na cca 1 cm plátky
| 1,5 kg předního hovězího nakrájeného na kostky
| 2-3 lžičky sušených drcených chilli papriček
| 575 ml 575 ml
| 125 ml vývaru
| 420 g plechovky červených fazolí (scezených a propláchnutých)
| 1 zelená paprika, nakrájená na kostičky
| kukuřičné chipsy
| hustá kyselá smetana
Postup přípravy receptu Chilli hovězí s fazolemi v pomalém hrnci:
V pánvičce osmažíme klobásu po obou stranách, vyndáme a dáme stranou.
V té samé pánvičce opečeme na několikrát hovězí, dáme do pomalého hrnce.
K masu přidáme omáčku, chilli papričky a vývar a vaříme pomalu 4 hodiny.
Promícháme a přidáme klobásu, fazole a pariku.
Vaříme do změknutí masa (cca další 4 hodiny).
Osolíme a opepříme podle chuti.
Fotky receptu Chilli hovězí s fazolemi v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!