Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chillská jehla

fotka Chillská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Chillská jehla:

400 g vepřové krkovice  |  podravka  | 2 cibule  | 100 g žampionů  |  červené nakládané fazole  |  sůl  |  feferonka  |  anglická slanina  |  pepř

Postup přípravy receptu Chillská jehla:

Maso, část slaniny, část žampionů a cibuli napícháme na jehlu, okořeníme a opečeme na pánvi. Přikryjeme poklicí a asi 10 minut podusíme. Potom jehlu vytáhneme, na zbylý tuk dáme zbytek nakrájené slaniny, žampiónů a feferonku. Orestujeme, přidáme fazole i s nálevem, znovu orestujeme, dochutíme a do této omáčky položíme opečené špízy. Přikryjeme poklicí a opět asi 5 - 10 minut podusíme. Během dušení špízy obracíme. Na talíři špíz přelijeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.


Fotky receptu Chillská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chillská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !