Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chmelařské vepřové žebírko

fotka Chmelařské vepřové žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Chmelařské vepřové žebírko:

800 g žebírek (4 kotlety)  | 3 olopaná jablka, bez jadřinců  | 2 vejce  | 100 ml černého piva  | 80 g hl. mouky  | 100 ml horké vody  | 120 ml rostlinného oleje  | 100 g másla  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Chmelařské vepřové žebírko:

Tukové okraje omytých kotlet nařízneme, mírně je naklepeme, osolíme. Z vajec, 60 g mouky a piva si připravíme těstíčko, které mírně osolíme. Jablka nakrájíme na kolečka. Připravené kotlety opečeme na rozpáleném oleji, odložíme do nahřátého talíře. Olej zaprášíme moukou, zalijeme horkou vodou a povaříme. Dochutíme pepřem a solí. Vložíme zpět opečené kotlety k prohřátí. Na rozpuštěném másle usmažíme kolečka jablek obalená v těstíčku. Opečené kotlety na talíři podlijeme šťávou a obložíme smaženými kolečky jablek. Příloha: Bramborová kaše


Fotky receptu Chmelařské vepřové žebírko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chmelařské vepřové žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !