Postup přípravy receptu Chřest s teplým bramborovým salátem:
1. Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Vaříme je asi 15 min. v osolené vodě. Šunku nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a najemno posekáme. Šunku opečeme na pánvi dokřupava a podlijeme octem.
2. Přidáme cibuli a dusíme další 1 min. Vmícháme olej a zrnka pepře. Zálivku osolíme, opepříme, přisladíme a necháme trochu vychladnout.
3. Brambory scedíme a promícháme se zálivkou. Chřest omyjeme, oloupeme a odstraníme zdřevnatělé konce. Vaříme v osolené vodě 15-20 min., poté jej scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře s listovým salátem a bramborovým salátem a posypeme pažitkou.
Fotky receptu Chřest s teplým bramborovým salátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!