Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chřest smažený v těstíčku

fotka Chřest smažený v těstíčku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chřest smažený v těstíčku:

240 g sterilovaného chřestu  | 0,1 l mléka  | 2 ks vejce  | 70 g hladké mouky  | 100 g tvrdého sýra  |  olej  |  Jogurtová omáčka:  | 200 g bílého jogurtu  | 1 lžička hořčice  | 1 stroužek česneku  |  citrónová šťáva  |  sůl  |  pažitka

Postup přípravy receptu Chřest smažený v těstíčku:

Chřest scedíme a necháme odkapat. V mléku rozšleháme vejce, přidáme 50 g mouky, strouhaný sýr, sůl a vypracujeme hladké těstíčko. Chřest obalíme v zbylé mouce, v těstíčku a smažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninou a pikantní jogurtovou omáčkou. Jogurtová omáčka: Jogurt smícháme s hořčicí, přidáme prolisovaný česnek, citrónovou šťávu, sůl, nakrájenou pažitku a promícháme. Chřest smažený v těstíčku podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Chřest smažený v těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest smažený v těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !