600 g libového vepřového masa
| 2 větší cibule
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| mletá sladká paprika
| mletý pepř
| hladká mouka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Cibulářské maso:
Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme a pokropíme olejem. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka. Mezitím v rendlíku vytřeném olejem podusíme cibuli krájenou na kruhy - 10 minut. Měkké maso z tlakového hrnce vyjmeme. Do koncentrované šťávy z masa vmícháme rajčatový protlak a lžíci mouky rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme a dochutíme. Maso, upravenou šťávu a dušenou cibuli promícháme a podáváme.
Fotky receptu Cibulářské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!