Použité suroviny receptu Cibulové kuře á la Erwin:
500 g kuřecích prsních řízků
| 2 (trvanlivé) smetany ke šlehání
| cibulová polévka v sáčku
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Cibulové kuře á la Erwin:
Opláchnuté řízky osolíme a mírně opepříme, naklepeme a nakrájíme na středně velké nudličky (popř. můžeme nechat plátky. Do zapékací mísy nalijeme obě smetany, nasypeme obsah sáčku a důkladně promícháme. Přidáme maso a dáme zapékat do předehřáté trouby. Po cca 20 minutách zkontrolujeme a až bude kůrčička krásně zlatá, je cibulačka hotová! Doporučuji podávat s hranolkami, ale vyzkoušená je i rýže.
Fotky receptu Cibulové kuře á la Erwin:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!