Použité suroviny receptu Čína - naložená 24 hodin:
1/2 - 3/4 kg vepřevé kýty nebo plece
| 1 vaječný žloudek
| 1 lžička solamylu
| 1 lžička sojovky
| 1 lžíce worcesteru
| 1 ks velké cibule
| 2 - 3 stroužky česneku
| 2 dcl červeného vína
| podle chuti sůl
| podle chuti curry
| podle chuti chilli
| přiměřeně ocet + cukr
Postup přípravy receptu Čína - naložená 24 hodin:
Maso nakrájíme na menší kostky a zalijeme všemi ingrediencemi, které si dobře promícháme v oddělené misce spolu s jemně nakrájenou cibulí a česnekem. Poté dáme přikryté na 24 h do lednice odležet a osmažíme na rozpáleném oleji.
Je to výborné k rýži, hranolkům, ale také chlebu.
Dobrou chuť!
Fotky receptu Čína - naložená 24 hodin:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!