Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Čína z vepřového masa s chřestem:
400 g vepřového plecka
| 1 stroužek česneku
| 1/2 lžičky strouhaného zázvoru
| 2 lžíce sójové omáčky
| 1 špetku cayenského pepře
| 4 lžíce oleje
| 250 g zeleného nakládaného chřestu
| 4 mrkve
| 1 svazek naťové cibulky
| dle chuti pepř, sůl
Postup přípravy receptu Čína z vepřového masa s chřestem:
Maso nakrájíme na nudličky. Česnek najemno nasekáme, přídáme zázvor, sójovou omáčku, cayenský pepř a lžíci oleje. Marinádou přelijeme maso a necháme odležet. Slijeme chřest a nakrájíme ho na kousky. Mrkve a cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahneme maso, vyjmeme ho z pánve, přilijeme lžíci oleje, přisypeme zeleninu a 4 minuty dusíme. Přidáme zpět maso, promícháme a smažíme ještě minutu. Pokrm není nutné solit, pro chuť můžeme přidat špetku Knorr Aromatu. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Čína z vepřového masa s chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!