Krůtí prsa pokrájíme na kousky. Česnek posekáme na jemné kousky, zázvor nasekáme také. Papriku pokrájíme na kousky. Cibuli posekáme a mrkev pokrájíme na kostičky. Ve velké pánvi rozpálíme olej a ze všech stran osmahneme maso. Stačí tak 5 minut.
Vyjmeme a dáme stranou.
Vsypeme česnek, zázvor a zeleninu kromě cibulky. Dvě minuty smažíme. Pak přihodíme maso. Smícháme zavařeninu, pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici a škrobovou moučku. Přelijeme tím maso a asi 2 minuty vaříme. Pak jídlo posypeme oříšky a cibulkou. Mícháme než bude maso hotové.
Podáváme s rýží.
Fotky receptu Čínská pánev s kešu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!