Vložil: | Hankca |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Čínské kuřecí maso :
250 gramů kuřecího masa
| 100 gramů sterilovaného hrášku
| cibule
| olej,
| 1 deci vývaru z masoxu
| 1/4 lžičky mletého zázvoru
| lžička sójové omáčky
| 1/2 stroužku česneku
| 1,5 lžičky škrobové moučky
| lžíce vody
| špetka cukru
Postup přípravy receptu Čínské kuřecí maso :
Maso nakrájíme na jemné hranolky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, podusíme na oleji, přidáme maso, za stálého míchání minutu dusíme. Přidáme vývar, zázvor, sójovou omáčku, sůl, hrášek a dusíme 3 minuty. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve vodě a dusíme celou směs ještě minutu. Jako většinu čínské kuchyně podáváme většinou s rýží.
Fotky receptu Čínské kuřecí maso :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!