Použité suroviny receptu Čínské maso s česnekovými výhonky:
400 g vepřové kýty
| 20 g rostlinného oleje
| 200 g česnekových výhonků
| vegeta, sojová omáčka
| 1 1/2 lžičky Solamylu
| 1 bílek na obalení
Postup přípravy receptu Čínské maso s česnekovými výhonky:
Maso nakrájené na nudličky obalíme v těstíčku z bílku se Solamylem a vodou. Pánev si nahřejeme a přidáme maso a smažíme prudce do běla. Poté přidáme česnekové výhonky nakrájené na 4 cm dlouhé kousky a osolíme, dusíme do změknutí. Pak ochutíme sojovou omáčkou, Vegetou, přidáme vodu. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Čínské maso s česnekovými výhonky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!