Postup přípravy receptu Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou:
Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky popřípadě na menší kousky. Vložíme ho do misky a k němu postupně přidáme: na hrubo nakrájené 2 větší cibule, sojovou omáčku - záleží na Vás jestli máte rádi více či méně. Já dávám poměrně dost, aby maso bylo ponořené. Dále přidáme špetku soli. Necháme alespoň půl hodiny maso naložené. Po 30 minutách maso orestujeme na pánvi. Když je maso zhruba opečené přidáme mraženou zeleninu a podlijeme asi půlitrem vody, přiklopíme a necháme asi 15 minut dusit. Potom přidáme kečup a bujon a znovu přiklopíme. Až se vám to bude zdát hustší, tak můžete dát vařit vodu na nudle. Až se začne voda vařit, tak vložíme nudle a vaříme 5 minut. Záleží jaké nudle máte, takže se musíte řídit podle návodu. Když jsou nudle měkké tak je scedíme a smícháme s masem a zeleninou. Můžeme podávat!