Použité suroviny receptu Čokoládovo-mandlové kopečky :
2 lžíce rumu
| 100 g loupaných mandlí
| 20 g másla
| 130 g mléčné čokolády
Postup přípravy receptu Čokoládovo-mandlové kopečky :
Čokoládu nalámanou na kousky, spolu s tukem rozpustíme ve vodní lázni. Mícháme dohladka. Mandle nasekáme na kosky a vmícháme do čokolády. Pár mandlí (asi šest nebo sedm) si necháme na zdobení.
Do čokolády přidáme i rum. Na tác dáme pečící papír a lžičkou na něm tvoříme z čokoládové směsi kopečky (asi 20 kousků). Nahoru dáme kousky mandlí. Při pokojové teplotě necháme úplně vychladnout. Nakonec kopečky naskládáme do papírových košíčků.
Fotky receptu Čokoládovo-mandlové kopečky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!